Geïllustreerde geboortezegels Sandd

Het afgelopen jaar(2018) heb ik met veel liefde aan een ontzettend leuke opdracht gewerkt in samenwerking met postbedrijf Sandd. Een primeur voor Sandd, maar ook voor mij! Ik heb namelijk de allereerste geboortezegels voor Sandd geïllustreerd. De opdracht werd voor mij nog extra bijzonder, omdat ik zelf in blijde verwachting ben van mijn eerste kindje!

Voor de zegels heb ik vier verschillende beertjes geschilderd. Geïnspireerd op mijn eigen knuffelbeer die ik als baby van mijn moeder heb gekregen. De illustraties van de beertjes heb ik met aquarelverf in lichte pastelkleuren geschilderd. Zo kregen ze een zacht en knuffelig uiterlijk, iets wat ik mooi vind passen bij een speciale gebeurtenis zoals een geboorte!

Het is een uniek zegelvel met, naast de set van 10 geboortezegels, bijpassende sluitstickers. Om je enveloppen in stijl mee dicht te plakken.

De zegels vind je in de webshop van Sandd.
Edit: inmiddels is Sandd overgenomen door Postnl en zijn de zegels helaas niet meer te koop.

Advertisement