In de media

Een leuke vermelding op InDeBuurt Deventer over 7 creatievelingen (pag. 6)!

InDeBuurt Deventer schreef een leuk artikel over ondernemers, waaronder Tine Creates, uit Deventer die deelnamen aan de markt van Zeldzaam Mooi in het Worpplantsoen in Deventer.

 

Mijn geïllustreerde geboortezegels onder de loep genomen door Bate Hylkema auteur bij Postzegelblog.
Zie hier het artikel.

 

Sandd heeft hun allereerste geboortezegels uitgebracht. De door mij ontworpen geboortezegels met bijpassende sluitstickers zijn online verkrijgbaar in de webshop van Sandd!
www.sandd.nl 

Postfabriek Heeft een overzicht gemaakt met de leukste kerstkaarten voor 2017. Mijn geïllustreerde Charlie kerstkaart kun je ook terug vinden in hun lijst. Klik hier om de blog te bekijken.
www.postfabriek.nl

 

Revista Atelierul is een van de eerste en grootste Roemeense websites die over verschillendecreatieveonderwerpen schrijft en een podium voor kunstzinnige ondernemers biedt. Er zijn in totaal 5 artikelen gepubliceerd (in het Engels en Roemeens) over het artistieke proces van mij (Tine Creates) en 4 anderen met tips en inspiratie. Iedereen heeft een andere creatieve achtergrond, wat het zeker interessant maakt om te lezen. Ook als je zelf graag kunstzinnig bezig bent kun je veel informatie en tips halen uit deze artikelen.


 

TwitterArtExhibit in The Artshouse: Mijn aquarel van een “Kleine Vos” vlinder hing in “The Artshouse” in Stratford upon Avon, samen met kunst van kunstenaars van over de hele wereld. Het ging om een veiling voor een goed doel. De opening van de tentoonstelling op 1 april (2017) was een groot succes! Mijn kaart was op de openingsavond verkocht en hangt nu ergens in Engeland aan de muur. Zie mijn blog voor meer informatie.

Advertisement