In de media

Online


Sandd heeft hun allereerste geboortezegels uitgebracht. De door mij ontworpen geboortezegels met bijpassende sluitstickers zijn online verkrijgbaar in de webshop van Sandd!
www.sandd.nl 

InDeBuurt Deventer schreef een artikel over de deelname van ondernemers (waaronder Tine Creates ook werd vermeld) uit Deventer aan de markt van Zeldzaam Mooi in het Worpplantsoen in Deventer.Blogs


Postfabriek Heeft een overzicht gemaakt met de leukste kerstkaarten voor 2017. Mijn geïllustreerde Charlie kerstkaart kun je ook terug vinden in hun lijst. Klik hier om de blog te bekijken.
www.postfabriek.nl 


Interviews


Revista Atelierul is een van de eerste en grootste Roemeense websites die over verschillende creatieveonderwerpen schrijft en een podium voor kunstzinnige ondernemers biedt. Er zijn in totaal 5 artikelen gepubliceerd (in het Engels en Roemeens) over het artistieke proces van mij (Tine Creates) en 4 anderen met tips en inspiratie. Iedereen heeft een andere creatieve achtergrond, wat het zeker interessant maakt om te lezen. Ook als je zelf graag kunstzinnig bezig bent kun je veel informatie en tips halen uit deze artikelen.


Gallerij


TwitterArtExhibit in The Artshouse: Mijn aquarel van een “Kleine Vos” vlinder hing in “The Artshouse” in Stratford upon Avon, samen met kunst van kunstenaars van over de hele wereld. Het ging om een veiling voor een goed doel. De opening van de tentoonstelling op 1 april (2017) was een groot succes! Mijn kaart was op de openingsavond verkocht en hangt nu ergens in Engeland aan de muur. Zie mijn blog voor meer informatie.

Advertisements