In de media

Online

Sandd
Mijn ontworpen geboortezegels met bijpassende sluitstickers zijn online verkrijgbaar in de webshop van Sandd!
www.sandd.nl 

InDeBuurt Deventer
Vermelding Tine Creates in het artikel over de deelname van ondernemers uit Deventer aan de markt van Zeldzaam Mooi in het Worpplantsoen in Deventer.

Blogs

Postfabriek
Mijn Charlie kerstkaart staat in de lijst met kerstkaart tips 2017. Klik hier om de blog te bekijken.
www.postfabriek.nl 

 

Interviews

Revista Atelierul is een van de eerste en grootste Roemeense websites die over verschillende creatieveonderwerpen schrijft en een podium voor kunstzinnige ondernemers biedt. Er zijn in totaal 5 artikelen gepubliceerd (in het Engels en Roemeens) over het artistieke proces van mij (Tine Creates) en 4 anderen met tips en inspiratie. Iedereen heeft een andere creatieve achtergrond, wat het zeker interessant maakt om te lezen. Ook als je zelf graag kunstzinnig bezig bent kun je veel informatie en tips halen uit deze artikelen.

 

Gallery

TwitterArtExhibit in The Artshouse
Mijn aquarel van een “Kleine Vos” vlinder hing in “The Artshouse” in Stratford upon Avon, samen met kunst van kunstenaars van over de hele wereld. Het ging om een veiling voor een goed doel. De opening van de tentoonstelling op 1 april (2017) was een groot succes! Mijn kaart was al op de openingsavond verkocht. Zie mijn blog voor meer informatie.

Advertisements