TwitterArtExhibit in The Artshouse

In 2017 heb ik meegedaan aan een liefdadigheidsactie georganiseerd door TwitterArtExhibit in het Verenigd Koninkrijk, waarvan David Sandum de oprichter is: “Via kunst kunnen we de wereld veranderen”.

TwitterArtExhibit maakt gebruik van sociale media en publieke betrokkenheid om inkomsten te genereren voor goede doelen en non-profitorganisaties. In het verleden heeft #TwitterArtExhibit geld gegenereerd voor een bibliotheek die te kampen had met forse bezuinigingen om de broodnodige kinderboeken te kopen, voor een misbruikte vrouwenopvang om het leven van de gezinnen die ze dienen te verbeteren, en voor een kunstorganisatie die kansarme jonge volwassenen begeleidt ter voorbereiding op een carrière in de beeldende kunst.

De opbrengst van de liefdadigheidstentoonstelling zal aan Molly Ollys Wishes ten goede komen. Molly Olly’s ondersteunen kinderen met terminale en levensbedreigende ziekten in het Verenigd Koninkrijk door het verstrekken van wensen en therapeutisch speelgoed en boeken! Kunstenaars van over de hele wereld hebben deelgenomen door hun kunstwerk ter grootte van een ansichtkaart te doneren. De details van de kunstenaar worden samen met het gedoneerde kunststuk weergegeven, zodat de koper de mogelijkheid heeft om na aankoop contact op te nemen met de kunstenaar. 100% van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Ik heb mijn originele aquarel van een “Kleine Vos’ ingestuurd en deze werd tentoongesteld in The Artshouse in Stratford upon Avon, samen met kunst van kunstenaars van over de hele wereld! De opening van de tentoonstelling was op 1 april (2017) en dat was een groot succes!

Elk jaar wordt er een nieuwe tentoonstelling gehouden voor een nieuwe goed doel, mocht je willen deelnemen dan kun je je abonneren en op de hoogte blijven via hun website.

Mijn originele aquarel is dus niet meer te koop, maar ik heb hem og wel te koop in mijn shop als kaart of cadeau kaartje.

 

 

 

Advertisement