Swan Market Utrecht Mei 2017

Op zondag 28 mei stond ik voor de allereerste keer met een kraam vol met mijn kaarten, prints en gifts op de Swan Market Vredenburg in Utrecht!

Swan Market biedt een platform voor startende, creatieve ondernemers om zo hun producten aan het grotere publiek te presenteren. Het is een lifestyle markt met een erg divers creatief aanbod zoals, handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, (betaalbare) kunst en leuke interieur items. Daarnaast is er ook live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten en zijn er authentieke food trucks.

Het was een bijzonder warme en zonnige dag. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en ik vind het altijd erg leuk als ik positieve reacties op mijn werk krijg! De sfeer is er ook erg relaxed en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Voor de markt is er een promotie filmpje gemaakt voor de markt. Ik geef hierin een kort interview en laat de producten voor de markt zien.

Hier een paar foto’s van mijn kraam.

 

Advertisement