Swan Market Utrecht Mei 2017

Op zondag 28 mei stond ik voor de allereerste keer met een kraam vol met mijn kaarten, prints en gifts op de Swan Market Vredenburg in Utrecht!

Swan Market biedt een platform voor startende, creatieve ondernemers om zo hun producten aan het grotere publiek te presenteren. Het is een lifestyle markt met een erg divers creatief aanbod zoals, handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, (betaalbare) kunst en leuke interieur items. Daarnaast is er ook live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten en zijn er authentieke food trucks.

Het was een bijzonder warme en zonnige dag. Ik heb nieuwe mensen ontmoet en ik vind het altijd erg leuk als ik positieve reacties op mijn werk krijg! De sfeer is er ook erg relaxed en gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar.

Voor de markt is er ook nog een promotie filmpje gemaakt voor de markt, waarbij ze mij thuis hebben gefilmd. Ik geef hierin een kort interview en laat de producten voor de markt zien.

Hier een paar foto’s van mijn kraam.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s