Geboortezegels Sandd

Het afgelopen jaar heb ik met veel liefde aan een ontzettend leuke illustratie opdracht gewerkt in samenwerking met postbedrijf Sandd. Een primeur voor Sandd, maar ook voor mij! Ik heb namelijk de allereerste geboortezegels voor Sandd geïllustreerd. De opdracht werd voor mij nog extra bijzonder, omdat ik ook in blijde verwachting ben van mijn eerste kindje!

Voor de zegels heb ik vier verschillende beertjes geïllustreerd. Geïnspireerd op mijn eigen knuffelbeer die ik als baby van mijn moeder heb gekregen. De illustraties van de beertjes heb ik met aquarelverf in lichte pastel kleuren geschilderd. Zo kregen ze een zacht en knuffelig uiterlijk, iets wat ik mooi vind passen bij een speciale gebeurtenis zoals een geboorte!

Het is een uniek zegelvel, want naast de set van 10 geboortezegels zitten er ook gratis bijpassende sluitstickers bij om je enveloppen in stijl mee dicht te plakken! De geboortezegels staan leuk op geboortekaarten voor zowel meisjes als jongens.

De zegels vind je in de webshop van Sandd. Je kunt je geboortekaarten met de Sandd geboortezegel inleveren bij een van hun postpunten.

ALL ARTWORK © MARTINE SCHOLTEN

Advertisement